Boek een BUBBELCONCERT van David Vandyck

06/09/2020

Wat is er mooier dan kunnen optreden? David Vandyck heeft het zingen en zijn trouw publiek enorm gemist de afgelopen maanden.  Daarom wil David voor de komende zomermaanden toch nog kijken naar een leuk en gezellig alternatief om zijn fans te zien en zij hun idool, na de aangekondigde versoepeling in deze huidige tijd.

 

Tijdens een één uur durend BUBBELCONCERT zingt David zijn grootste hits en enkele mooie covers begeleid door Musical Director Jan Ceulemans op piano en gitaar.  Sfeer, emotie én meezingen is nu al gegarandeerd.

 

Dit mag je verwachten:

 • een één uur durend concert

 • begeleid op piano en gitaar

 • inclusief geluidsset (tot 200 pers)

 •  

  tijd voor een babbel en selfie op 1,5m afstand

   

   

   

   

   

   

   

   

Info & boekingen: boekingen@davidvandyck.be

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RECENT NIEUWS

February 26, 2020

July 30, 2019

February 11, 2019

Please reload

 • White Facebook Icon
 • White Instagram Icon
 • White Twitter Icon
 • White YouTube Icon

© 2019 David Vandyck & Zenith Productions - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.