David Vandyck 'Exclusief'

02/26/2020

Nog een eindje te gaan, maar David kijkt nu al vol ongeduld uit naar zijn voorstelling 'David Vandyck Exclusief' in de mooie Bonbonnière van Theater Tinnenpot in Gent op zondag 6 september 2020.  Exclusief wordt het echt wel, want dit prachtige zaaltje telt slechts 74 mooie zeteltjes in rood fluweel.  Tijdens deze anderhalf uur durende voorstelling laat David recht in zijn hart kijken aan de hand van zijn eigen liedjes, leuke anekdotes en enkele mooi uitgekozen covers die een belangrijke rol spelen in zijn leven.  Verrassend, vernieuwend, maar vooral anders.  Een voorstelling die elke liefhebber van het Vlaamse lied moet gezien hebben.

 

Gezien de compactheid van de zaal heb je overal prachtig zicht.

 

Ticket (ongenummerde plaatsen): 35 euro

 

Voorstelling 14h00: UITVERKOCHT!

Voorstelling 18h00: LAATSTE TICKETS

 

Reservatie en info: tickets@davidvandyck.be

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RECENT NIEUWS

February 26, 2020

Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2019 David Vandyck & Zenith Productions - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.