FANREIS NEW YORK

07/30/2019

Ga jij mee van 6 tot en met 11 april 2020 mee met David Vandyck naar ... N E W Y O R K!?! 🇺🇸🙌

Voor de volgende fanreis kiest David Vandyck voor één van de grootste steden van de Verenigde Staten, NEW YORK!

 

Een miljoenenstad die ieder jaar meer dan honderdduizenden bezoekers trekt maar ook een enorm aanbod aan culturele, culinaire en architecturale schatten biedt!

 

Net daarom maakt dit een uitgebreide citytrip van 5 dagen naar New York echt de moeite waard! Er is namelijk gigantisch veel te beleven in 'The City That Never Sleeps': The Brooklyn Bridge, Ground Zero, Central Park, Times Square of het Rockefeller Center


En dan zijn er die 1001 mogelijkheden voor wie net iets anders wil: shoppen in het hippe SoHo , wandelen op The Highline, chillen in Washington Square Park of ronddwalen in één van de vele musea die New York rijk is.


Alles kan en dit in combinatie met David's aanwezigheid lijkt ons alvast de perfecte combo!

Samen met Book and Go zullen we van deze citytrip een onvergetelijke fanreis maken.

 

Naast de aanwezigheid van David Vandyck is er ook een bijkomend excursie pakket mogelijk. Dit wordt een wandeling door New York met een Nederlandstalige gids, een bezoek aan één van de hoogste gebouwen van New York (Top of The Rock) met een adembenemend zicht over de stad, een boottocht naar het vrijheidsbeeld met bezoek aan ‘de kroon’ en als laatste een rit op de hop-on-hop-off bus, die je meeneemt doorheen de ganse stad.

 

🗽👉 Reserveren kan vanaf 1.350,00 euro p.p. tot en met 26/01/2020 via Book and Go op het nummer +32 (0)50/39.20.00 of via info@bookandgo.be. -Team David

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RECENT NIEUWS

February 26, 2020

July 30, 2019

February 11, 2019

Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2019 David Vandyck & Zenith Productions - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.