LIVE MET BAND TOUR

02/11/2019

David Vandyck trekt live met zijn band rond om het land onveilig te maken. Met hits als 'Een Ster', 'Je Hoeft Niet Naar Huis Vannacht', 'Zij Gelooft In Mij' of een Clouseau-medley én natuurlijk 'Ik Leef Voor Jou' en andere eigen radio-hits.

Zorg dat je erbij bent:

16.02.2019 | MALDEGEM
21.04.2019 | RIEMST
27.04.2019 | GERAARDSBERGEN
25.05.2019 | ZULTE
11.07.2019 | DE HAAN
13.07.2019 | DIEPENBEEK
28.09.2019 | BEVEREN

Tickets & info zie agenda.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RECENT NIEUWS

February 26, 2020

Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2019 David Vandyck & Zenith Productions - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.