NIEUW ALBUM OVERAL BESCHIKBAAR

09/13/2018

Vandaag verschijnt ‘’David Vandyck”, het nieuwe studio album van de gelijknamige zanger. Een uniek Nederlandstalig album dat je moet gehoord hebben.

 

‘David Vandyck’ is het vijfde Nederlandstalige album van “Vlaanderen’s meest geboekte artiest”, het eerste op Warner Music Benelux en ook meteen de bevestiging van de muzikale koerswijziging die de zanger in de studio doorvoerde aan de zijde van producer Gordon Groothedde (o.a. Marco Borsato, Nick & Simon, Armin Van Buuren, …).

 

Het album telt 11 nieuwe songs waaronder de succesvolle zomersingle “Ik Leef Voor Jou” en David’s  nieuwste radio single “Om Je Heen”. Naar eigen zeggen is dit album de meest persoonlijke plaat die David tot op heden maakte met teksten die volledig op zijn lijf geschreven zijn. Nog opvallend op het album is “Heel Alleen”, een song die David samen met de populaire Nederlandse zanger Thomas Berge schreef en ingezongen heeft.

 

Naast grote namen als Gordon Groothedde (producer), Tom Bakker (strijkersarrangementen), Ton Dijkman (drummer), Niels Geusebroek (zanger) e.a. werden de strijkers ingespeeld door leden van het befaamde Metropole Orkest. David Vandyck’ ademt authenticiteit, kwaliteit en passie. Niet toevallig aangezien de zanger voor het eerst echt gekozen heeft om te zingen over de dingen die hem na aan het hart liggen. Pakkend en ontroerend, dan  weer begeesterend en muzikaal rijk, David Vandyck levert met ‘David Vandyck’ zijn beste en meest ambitieuze album tot op heden af.

 

TRACKLIST:

 

1. WEER EVEN KLEIN

2. HEEL ALLEEN (MET THOMAS BERGE)

3. OM JE HEEN

4. LATER

5. BEIREGOE

6. IK LEEF VOOR JOU (ALBUM EDIT)

7. ALLES WAT JE HEBT

8. SPRING IN HET DONKER

9. HOEVEEL IK VAN JE HOU

10. IK WIL NIET DAT JE GAAT

11. ZOVEEL HEB IK VAN JOU GELEERD

 

 

Spetterende live show

De release van het album werd op donderdagavond 13 september in stijl afgetrapt in de  prestigeuze Transfozaal in Zwevegem. David bracht er integraal alle songs van het album samen met zijn band en wist zowel pers en fans, die talrijk aanwezig waren, te overtuigen met een ijzersterk en emotioneel optreden.

 

Na bijna drie jaar intens zoeken en hard werken aan nieuwe liedjes en een nieuw muzikaal parcours was het fantastisch om te zien én te horen hoe de fans het nieuwe album gisteren hebben omarmd tijdens de showcase. Ik kan iedereen alleen maar aanraden om voor je dromen te blijven gaan en in het donker te springen. Alles is mogelijk als je er in gelooft en voor gaat -(David Vandyck).

 

Onder het goedkeurend oog van producer Gordon Groothedde bracht David voor het eerst de songs van zijn nieuwste album volledig live.  Zo was er ook een speciale rol weggelegd voor Thomas Berge die het duet ‘Heel Alleen’ , dat hij mee schreef en inzong, ook live mee bracht.

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RECENT NIEUWS

February 26, 2020

Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2019 David Vandyck & Zenith Productions - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.