STARTSHOW ZOMERHIT MET DAVID

07/04/2018


Op vrijdag 13 juli start de stemming voor de Radio 2 Zomerhit 2018.

 

Tijdens de Startshow op de Pier van Blankenberge kom je te weten wie genomineerd is om de Zomerhit 2018 in de wacht te slepen en wie kans maakt op de trofeeën voor Beste Solo Artiest, Beste Groep en Doorbraak.

 

Samen met Niels en Wiels, Laura Tesoro, Slongs, Milo Meskens en Wim Soutaer kan je er ook David Vandyck live aan het werk zien.

 

Ben jij erbij tijdens de Startshow van Radio 2 Zomerhit, vrijdag 13 juli van 13u tot 16u? 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RECENT NIEUWS

February 26, 2020

July 30, 2019

February 11, 2019

Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2019 David Vandyck & Zenith Productions - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.