KOKEN VOOR HET GOEDE DOEL

06/30/2017

De gewezen wereldkampioen barbecue Peter De Clercq kookte donderdagavond 29/06/2017 in zijn restaurant Elckerlijc in Kleit exclusief voor het goede doel. Hij werd er bijgestaan door enkele bekende gastchefs, waaronder David Vandyck, actrice Mieke Bouve en ex-voetballer Lorenzo Staelens. De opbrengst gaat naar het Kinderkankerfonds van het UZ Leuven.
David maakte na zijn optreden in Herne graag tijd vrij om ook zijn steentje bij te dragen aan STISA, een project waarmee fondsen worden ingezameld om speelgoed aan te kopen voor ernstig zieke kinderen in ziekenhuizen. 

 

Meer info: http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20170626_02942540

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RECENT NIEUWS

February 26, 2020

July 30, 2019

February 11, 2019

Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2019 David Vandyck & Zenith Productions - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.