BOEKVOORSTELLING 'NEVENSCHADE'

04/17/2017

Nu zaterdag kan je David aan het werk zien tijdens de persvoorstelling met signeermoment en mini-optreden ter gelegenheid van de voorstelling van de nieuwe misdaadroman 'Nevenschade' van auteur Christian De Coninck.

Wat hebben de woordvoerder van Politie Brussel Hoofdstad Elsene en  zanger David Vandyck gemeen? Kom het ontdekken zaterdag 22 april 2017 om 15u00 in Standaard Boekhandel, Muntplein 4, 1000 Brussel (gratis inkom).

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RECENT NIEUWS

February 26, 2020

July 30, 2019

February 11, 2019

Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2019 David Vandyck & Zenith Productions - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.