EEN EIGEN COLUMN IN DAG ALLEMAAL

11/15/2016

 

Naar aanleiding van mijn tour 'Winteravonden' en het duet 'Jingle Bell Rock' met Koen Crucke schrijf ik exclusief voor Dag Allemaal elke week een column: 'De warme winter van David'. Teksten schrijven op muziek doe ik vaak, maar dit is gloednieuw. Even uit mijn comfortzone, maar toch ook weer niet. Is het nu in een lied, tijdens een concert of met een column: ik laat graag in mijn hart kijken. Heel erg benieuwd naar jullie wekelijkse reacties.

Mail jullie verhaal naar david@dagallemaal.be en maak kans op 2 vipkaarten voor een uitzonderlijk Dag Allemaal-concert op een bijzondere locatie.

Veel leesplezier en succes met de wedstrijd.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RECENT NIEUWS

February 26, 2020

July 30, 2019

February 11, 2019

Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2019 David Vandyck & Zenith Productions - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.