Zoeken
  • boekingen9

Set kerstkaarten // aquarel David Vandyck


David maakte twee aquerellen die nu in een set van twee kerstkaarten te koop zijn. Deze set wordt aangeboden met twee kerstrode omslagen. Klaar voor verzending om iemand in volle coronatijd een hart onder de riem te stoppen of gewoon om je collectie als echte fan te vervolledigen. Deze gelimiteerde set is te koop voor 10 euro + 2 euro verzendingskosten en kan je bestellen via tickets@davidvandyck.be.

53 keer bekeken
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.