Zoeken
  • boekingen9

David Vandyck @24UURLIVE


'Zo fijn om hier deel van te mogen uitmaken' bloklettert David op de sociale media. Uit De Krant Van West-Vlaanderen:


Op zaterdag 13 maart stond David Vandyck uit Zedelgem tussen 11 en 12 uur op het podium van ’24 UREN LIVE’ in het Antwerpse Sportpaleis. Het was geleden van september 2020 dat David nog eens optrad. Zijn allerlaatste concert was in Theater Tinnenpot in Gent. Tijdens zijn optreden in het Antwerpse Sportpaleis mocht hij één liedje brengen. Het werd ‘Arme Joe’ van Will Tura. “Ondanks dat ik optrad voor een lege zaal was het echt kicken om opnieuw op een podium te staan. En echt leeg was de zaal niet, want er was uiteraard nog een fantastische hartverwarmende crew aanwezig, die met alle artiesten luidkeels meezong. Het gaf ook een goed gevoel dat ik wist dat er op dat moment zoveel mensen aan het kijken waren”, zegt David, die deze omgeving wel goed kent want in oktober 2019 verzorgde hij het voorprogramma van Dana Winner in de Lotto Arena naast het Antwerpse Sportpaleis. “Ik mis ongelofelijk het publiek. Ik ga ontzettend blij zijn wanneer ik mijn trouw publiek terug zie. Al was het nu toch wel heel indrukkend om in het grote broertje van de Lotto Arena in Antwerpen te kunnen optreden. Of ik de smaak te pakken heb ? Zeker en vast ! Op naar meer. Zo snel mogelijk. We Want More !”, besluit David. (PADI)


Foto: Jokko

19 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.