Zoeken
  • boekingen9

C.C. Maskarade - Oudenaarde // zondag 17 oktober - 15h00

Bijgewerkt op: 16 sep. 2021C.C. MASKARADE // OUDENAARDE // ZONDAG 17 OKTOBER 2021 /// 15H00

PREMIERE 'NIEUWE SINGLE'


'Ik Weet Nu Beter' werd bijzonder goed gesmaakt bij de radio's in België én in Nederland. Deze song, die Jasper Steverlinck voor David schreef, werd bijzonder geapprecieerd bij de luisteraars van Radio2 (BE) en werd zelfs plaat van de week bij NPO Radio 5 (NL) bij onze noorderburen. Tevens gaat 'Ik Weet Nu Beter' stilaan richting 400.000 streams op Spotify!


Binnenkort komt David met een gloednieuwe single, en wat voor één! We kunnen al verklappen dat hij met een ferme up-tempo en meezinger van formaat komt opdagen! De titel, het artwork en de releasedatum houden we nog even geheim, maar het staat nu al vast dat David de nieuwe song in absolute primeur live zal brengen in C.C. Maskarade in Oudenaarde op zondag 17 oktober 2021 om 15h00. En wees gerust: de trouwe fans zullen ruimschoots de tijd hebben gehad om de nieuwe single te streamen en de tekst in te studeren om hem zodoende luidkeels mee te brullen tijdens het concert.


Heb jij er ook al zoveel zin in? Tickets zijn vanaf vandaag uitsluitend te bestellen via tickets@davidvandyck.be of 0468 53 56 70. Mis dit unieke moment niet en wees er snel bij. Het belooft alvast een onvergetelijke middag te worden...
98 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven