Zoeken
  • hanslambrechts

David Vandyck Akoestisch // C.C. Maskerade - Oudenaarde


Met mondjesmaat komen er, na de problematiek rond COVID19, opnieuw nieuwe concerten in de agenda van David Vandyck. En daar kunnen we alleen maar bijzonder gelukkig om zijn! Op zaterdag 17 oktober 2020 zingt David zijn gekendste hits van de afgelopen 15 jaar, aangevuld met enkele mooie covers, samen met zijn rechterhand Jan Ceulemans op piano en gitaar, in C.C. Maskerade in Oudenaarde tijdens een sfeervol en intiem akoestisch concert. Uiteraard verloopt alles Corona-proof. Wees er snel bij, want dit concert is beperkt tot 100 plaatsen: 70 personen aan tafels per bubbel en een 30 tal stoelen op het balkon. Reservatie vooraf is uiteraard verplicht en dit kan via: 0474 87 83 91 of 0474 87 10 11.

76 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.