Zoeken
  • hanslambrechts

David Vandyck Akoestisch // C.C. Maskerade - Oudenaarde


NIEUW: David Vandyck Akoestisch - C.C. Maskerade - Oudenaarde

Met mondjesmaat komen er, na de problematiek rond COVID19, opnieuw nieuwe concerten in de agenda van David Vandyck. En daar kunnen we alleen maar bijzonder gelukkig om zijn! Op zaterdag 17 oktober 2020 zingt David zijn gekendste hits van de afgelopen 15 jaar, aangevuld met enkele mooie covers, samen met zijn rechterhand Jan Ceulemans op piano en gitaar, in C.C. Maskerade in Oudenaarde tijdens een sfeervol en intiem akoestisch concert. Uiteraard verloopt alles Corona-proof. Wees er snel bij, want dit concert is beperkt tot 100 plaatsen: 70 personen aan tafels per bubbel en een 30 tal stoelen op het balkon. Reservatie vooraf is uiteraard verplicht en dit kan via: 0474 87 83 91 of 0474 87 10 11.

129 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven