Zoeken
  • hanslambrechts

David Vandyck 'Akoestisch' - Paraschol (Beernem)

Eindelijk kunnen we weer! David heeft hier ontzettend naar uitgekeken. Kom mee genieten en mee zingen tijdens het akoestisch concert op 5 augustus op het evenementenplein Paraschol in Beernem. David kan alvast niet wachten op jullie terug te zien. Be there!

tickets:

* 20 euro per ticket

* bubbels vanaf 2 personen

reservatie verplicht:

* 0479 31 84 55

* www.concertevents.be

37 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.