Zoeken

David Vandyck 'Exclusief'

Nog een eindje te gaan, maar David kijkt nu al vol ongeduld uit naar zijn voorstelling 'David Vandyck Exclusief' in de mooie Bonbonnière van Theater Tinnenpot in Gent op zondag 6 september 2020. Exclusief wordt het echt wel, want dit prachtige zaaltje telt slechts 74 mooie zeteltjes in rood fluweel. Tijdens deze anderhalf uur durende voorstelling laat David recht in zijn hart kijken aan de hand van zijn eigen liedjes, leuke anekdotes en enkele mooi uitgekozen covers die een belangrijke rol spelen in zijn leven. Verrassend, vernieuwend, maar vooral anders. Een voorstelling die elke liefhebber van het Vlaamse lied moet gezien hebben.

Gezien de compactheid van de zaal heb je overal prachtig zicht.

Ticket (ongenummerde plaatsen): 35 euro

Voorstelling 14h00: UITVERKOCHT!

Voorstelling 18h00: LAATSTE TICKETS

Reservatie en info: tickets@davidvandyck.be

55 keer bekeken0 reacties