Zoeken
  • hanslambrechts

NOG DIT JAAR IN LOTTO ARENA

Voor vele duizenden Dana Winner fans wordt zaterdag negen november ongetwijfeld de belangrijkste dag van het jaar, maar ook voor alle David Vandyck fans wordt dit zonder twijfel hét moment om naar uit te kijken in 2019.

Op 9 november zal de West-Vlaamse zanger namelijk voor het eerst op het podium van de Antwerpse Lotto Arena staan, in het voorprogramma van één van zijn grote voorbeelden, onze intussen iconische en nationale trots, Dana Winner.

David Vandyck, die recent een nieuw studioalbum afleverde met één van de producers van Marco Borsato en daarmee een nominatie voor Radio 2 Zomerhit binnenhaalde met zijn radiohit ‘Ik Leef Voor Jou’, neemt met deze unieke kans opnieuw een belangrijke stap in zijn carrière richting het brede publiek. "Ik heb verschillende kaarsjes gebrand in de hoop dat ik de opening act voor Dana Winner zou kunnen verzorgen. Het is dan ook opnieuw een zoveelste droom die uitkomt op mijn muzikale pad”, laat David weten.

“Die-hard fans van David Vandyck zullen er echter snel moeten bij zijn want intussen gingen er al meer dan 3.000 tickets over de toonbank voor het jubileumconcert ‘30 Jaar Dana Winner - Live in Concert’”, zegt Sam Perl van Gracia Live. Deze week komt David Vandyck overigens met zijn nieuwe single ‘Beiregoe’ als hoogste nieuwkomer binnen in de Vlaamse Ultratop en ook op Spotify behaalde het lied op minder dan een week tijd bijna 20.000 streams.

Tickets & info voor ‘30 Jaar Dana Winner’ via www.gracialive.be of 070/345.345

149 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.