Zoeken
  • hanslambrechts

LIVE MET BAND TOUR

David Vandyck trekt live met zijn band rond om het land onveilig te maken. Met hits als 'Een Ster', 'Je Hoeft Niet Naar Huis Vannacht', 'Zij Gelooft In Mij' of een Clouseau-medley én natuurlijk 'Ik Leef Voor Jou' en andere eigen radio-hits. Zorg dat je erbij bent: 16.02.2019 | MALDEGEM 21.04.2019 | RIEMST 27.04.2019 | GERAARDSBERGEN 25.05.2019 | ZULTE 11.07.2019 | DE HAAN 13.07.2019 | DIEPENBEEK 28.09.2019 | BEVEREN Tickets & info zie agenda.

97 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.