Zoeken
  • hanslambrechts

UNIZO PRESENTEERT

Ambiance en feest! Een uitzonderlijke VIP-formule... Vier live muzikanten, David Vandyck op zijn best. En af en toe eens een gevoelige snaar.

Dat en nog veel meer mag je verwachten van de nieuwe 'David Vandyck In Concert' op vrijdagavond 9 november 2018 om 20h in de Cultuurfabriek in Sijsele.

Zorg dat je erbij bent en boek je tickets nu via van.hove.nancy@telenet.be of 050/35 16

85.

82 keer bekeken0 reacties
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.