Zoeken

ALBUMVOORSTELLING DAVID VANDYCK

Het is bijna zover! Op donderdagavond 13 september 2018 stelt David Vandyck zijn langverwachte vierde studioalbum integraal voor tijdens een uniek concert, begeleid door zijn 5-koppige band in de Pompenzaal van Transfo in Zwevegem.

Wil jij de volledige nieuwe plaat en de nieuwe single na het succesvolle, en voor Zomerhit genomineerde, 'Ik Leef Voor Jou' horen én kopen nog vooraleer het album vrijdagochtend 14/09 in de winkels ligt?

Wees er dan als eerste bij want de plaatsen voor dit exclusieve evenement zijn beperkt. In het VIP-pakket ontvang je een exclusief en leuk gadget in het teken van David's nieuwe album.

De cd is in voorverkoop apart te kopen aan de fanstand, na afloop van het concert.

Bestel je tickets nu via deze link

179 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven