Zoeken
  • hanslambrechts

ALBUMVOORSTELLING DAVID VANDYCK

Het is bijna zover! Op donderdagavond 13 september 2018 stelt David Vandyck zijn langverwachte vierde studioalbum integraal voor tijdens een uniek concert, begeleid door zijn 5-koppige band in de Pompenzaal van Transfo in Zwevegem.

Wil jij de volledige nieuwe plaat en de nieuwe single na het succesvolle, en voor Zomerhit genomineerde, 'Ik Leef Voor Jou' horen én kopen nog vooraleer het album vrijdagochtend 14/09 in de winkels ligt?

Wees er dan als eerste bij want de plaatsen voor dit exclusieve evenement zijn beperkt. In het VIP-pakket ontvang je een exclusief en leuk gadget in het teken van David's nieuwe album.

De cd is in voorverkoop apart te kopen aan de fanstand, na afloop van het concert.

Bestel je tickets nu via deze link

179 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.