Zoeken
  • hanslambrechts

"DAVID VANDYCK IN HET SPOOR VAN BORSATO"


Gisteren deelde David Vandyck een nieuwe video/vlog via zijn YouTube-kanaal. Voor het eerst geeft hij je zo echt een blik achter de schermen van de opnames van zijn nieuwe plaat. En David is super trots om eindelijk meer nieuws te kunnen delen! Hij is namelijk al enkele maanden in Nederland aan het werken met Gordon Groothedde, producer van onder andere de twee laatste albums van David's grote voorbeeld Marco Borsato. "Toen mijn platenbaas, Martin Jessurun (Warner Music Benelux), me vroeg wie mijn muzikale helden zijn, was het voor mij een droom om met iemand als Gordon te kunnen samenwerken. Intussen is deze samenwerking uitgegroeid tot een hechte band die ons tot hele mooie liedjes brengt." -David Wil jij het hele verhaal lezen? Breng dan snel een bezoekje aan Showbizzsite.be en ontdek het volledige artikel.

62 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven