Zoeken
  • hanslambrechts

"IK BEN JULLIE NIET VERGETEN"


Ik had jullie meer nieuws beloofd over de nieuwe plaat en ik ben jullie zeker niet vergeten! Maar we hadden zoveel materiaal dat het een hele klus is voor de montage... Op een preview of meer info zal je dus nog heel even moeten wachten, maar in deze tussentijdse vlog -de 7de al- kom je toch al een heel klein beetje meer te weten over de eerstvolgende single!

Vergeet zeker niet te delen op Facebook, Youtube en Instagram!

38 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.