Zoeken
  • hanslambrechts

BENIEUWD NAAR WAT NIEUWS?

Vandaag geen uitgebreide vlog van David, maar eerder een snelle videoboodschap want volgende week duikt hij opnieuw de studio in en van daaruit heeft David Vandyck heel bijzonder nieuws om met jullie te delen!

Bedankt om opnieuw te delen via je Facebook, Youtube en Instagram of abonneer je simpelweg op mijn YouTube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCAhDuF8-4XRMOgXi2QtXADA.

31 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.