Zoeken
  • hanslambrechts

HERBELEEF DE PREMIERE VAN DAVID'S TOUR


Vlog #5 staat online en de bloopers krijgen jullie er gratis bij :-) https://youtu.be/kH9_Dfywlmk

Ik had het beloofd maar het werd toch spannend om die belofte te kunnen houden... Dit weekend de volgende vlog online krijgen! Op de valreep, op zondagavond net voor middernacht gooi ik hem dan toch nog online.

Jullie krijgen in deze vijfde video een blik achter de schermen voor, tijdens en na de première van de theatertour in Roosdaal gisteren. Samen met de band heb ik ten volle genoten van de kleine, breekbare liedjes en zeker ook van jullie dolle enthousiasme en ambiance tijdens de meezingers!

Bedankt uit de grond van mijn hart dat jullie er TELKENS WEER bij zijn. Ik ben razend benieuwd naar jullie reacties. Slaapwel voor straks en laat zeker van je horen!

De eerstvolgende halte is op 28 april in Geel. Meer info over de tour vind je op https://www.davidvandyck.be/dichtbij.

Bedankt om deze vlog te delen op je eigen Facebook, YouTube en Instagram!

En vergeet zeker niet op het duimpje te klikken om te liken of abonneer je simpelweg op mijn YouTube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCAhDuF8-4XRMOgXi2QtXADA. -David

37 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.