Zoeken
  • hanslambrechts

GA MEE MET DAVID OP FANREIS NAAR MALAGA

Van zondag 23 september tot en met zondag 30 september 2018 trekt David Vandyck met zijn fans opnieuw op fanreis naar de zon. Dit keer staat het Spaanse Malaga op de agenda...​

Heb jij zin om te shoppen, de Spaanse zuidkust te ontdekken, terrasjes te doen, tapas te smullen op het strand en te genieten van de zon? En dat samen met David Vandyck? Dit kan allemaal op één plaats, in Málaga.

Welkom in deze prachtige havenstad aan de Costa del Sol. Vergis je niet, Málaga is meer dan enkel en alleen maar zon, zee en strand. Je kan er ook een stevige portie geschiedenis en cultuur opdoen.

Op zondag 23 september vertrek je samen met David Vandyck in Zaventem. 7 nachten lang verblijf je in het vier sterren, all-inclusive strandhotel Iberostar Malaga Playa.

Op het programma staan er tal van georganiseerde en vrije activiteiten. Daarnaast geniet je ook van een optreden van David en ontvang je zoals gebruikelijk na de fanreis een usb stick met foto's.

Je tickets reserveren kan via onze reispartner Mare Tours Brugge op het nummer 050/39.20.00 of via info.bru@maretours.be.

Reservaties zijn alleen geldig mits ontvangst van betaling van het voorschot op rekening van Mare Tours Brugge binnen de 14 dagen.

Meer informatie vind je op https://www.davidvandyck.be/fanreis.

Inschrijven voor de fanreis vóór 20/05/2018.​​

93 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.