Zoeken
  • hanslambrechts

EEN VOORSMAAKJE VOOR DE THEATERTOUR


Hier is ie dan... Vlog #2: https://youtu.be/KxLapF-dIak

Vandaag stond de allereerste repetitie op agenda voor de aankomende theatertour 'Dichtbij'. Binnen ruim twee weken is het zover, maar ik geef je nu alvast een klein voorsmaakje.

We duiken samen in de hits van Clouseau, Borsato, Tura, Shaffy, Brel, enz. Maar ik breng sinds lang ook opnieuw een heel deel van mijn eigen oude repertoire! Een unieke concertreeks dus die je niet mag missen. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Meer info over de tour vind je op https://www.davidvandyck.be/dichtbij.

27 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.