Zoeken

MIJN ALLEREERSTE VLOG

Het moest er maar eens van komen! Ook ik ga aan het vloggen. Vanaf vandaag deel ik met veel plezier mijn persoonlijke videodagboek en ik probeer zo ongeveer elke week een nieuwe vlog online te krijgen!

Vorige week startte ik met de opname van mijn vierde studioalbum en dat is dan ook meteen de uitgelezen kans om jullie mee te nemen op deze muzikale reis. Het avontuur van deze nieuwe plaat begint dus niet alleen voor mij, maar bijna tegelijkertijd ook voor jullie! Want ik ga de komende maanden heel veel filmen zodat jullie me op de voet kunnen volgen. Ben je benieuwd naar mijn allereerste vlog ooit?! Check snel deze eerste video en vergeet hem zeker niet te delen op Facebook, Youtube en Instagram! Klik op het duimpje om te liken of abonneer je op mijn YouTube kanaal: https://www.youtube.com/c/DavidVandyckOfficial.

75 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven