Zoeken
  • hanslambrechts

MIJN ALLEREERSTE VLOG

Het moest er maar eens van komen! Ook ik ga aan het vloggen. Vanaf vandaag deel ik met veel plezier mijn persoonlijke videodagboek en ik probeer zo ongeveer elke week een nieuwe vlog online te krijgen!

Vorige week startte ik met de opname van mijn vierde studioalbum en dat is dan ook meteen de uitgelezen kans om jullie mee te nemen op deze muzikale reis. Het avontuur van deze nieuwe plaat begint dus niet alleen voor mij, maar bijna tegelijkertijd ook voor jullie! Want ik ga de komende maanden heel veel filmen zodat jullie me op de voet kunnen volgen. Ben je benieuwd naar mijn allereerste vlog ooit?! Check snel deze eerste video en vergeet hem zeker niet te delen op Facebook, Youtube en Instagram! Klik op het duimpje om te liken of abonneer je op mijn YouTube kanaal: https://www.youtube.com/c/DavidVandyckOfficial.

75 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.