Zoeken
  • hanslambrechts

VERJAARDAGSDINER 'DAVID VANDYCK 40'

Op vrijdagavond 7/09/2018 viert David Vandyck naar jaarlijkse gewoonte zijn verjaardag met een verjaardagsdiner, inclusief optreden, samen met vrienden en fans. Dit keer is het een bijzondere editie want 12 september 2018 wordt David Vandyck 40. Het diner en optreden gaan dit keer door op een vrijdagavond vanaf 19h30 (deuren: 19h) in Salons Cortina te Wevelgem.

Tickets kosten 75 euro (all-in) per persoon.

Wil jij erbij zijn? Bestel dan nu hier tickets via deze site of reserveer telefonisch via 050/69.79.90.

David's 40ste verjaardagsfeest met optreden én ongelofelijk luxueuze buffetten:

Zee-delicatessen en crustacés

Oesters | gamba’s | langoustines | rivierkreeftjes | venusschelpen | kreukels ongepelde grijze garnalen | wulken | gerookte zalm met zeeparels | gepocheerde zalm tomaat-garnaal | Live-cooking van scampi met césarsalad

ter plaatse versneden huisbereide Gravlaks | fingertoast courgettesalsa | sashimi zalm met sojasaus en wasabi dip

tonijnsalade | gemarineerde zoete haring in rode sherry | mosselen in tartaarsaus Spaanse mosselen | warme mosselen in lookboter Gerookte visklassiekers: paling, sprot, makreel en haring

Exquise klassiekers en fijne charcuterie

Carpaccio van Belgisch Witblauw met pesto en parmezaan-krullen ambachtelijk bereid hoofdvlees | pastei met jeneverbessen

Live versneden op authentieke Berkel-snijmachine: flinterdunne, Vlaamse, gedroogde ham, gekookte ‘Meesterlijke’ ham en

fijne salami “pur porc” | glaasjes parfait van foie gras afgewerkt met gerookte eendenborstsnippers | varkensrillette met krokante toast verrines met meesterlijke hammousse | rosbief met balsamico en gedroogde tomaatjes opgevulde eitjes Live cooking in de zaal: mini witte pensjes met oude mosterd, bloedworst met appelmoes en Breydelspek.

Soepen

Bisque van kreeft en velouté van verse groenten vergezeld van fijne kruiden, half opgeklopte room, ovenverse broodjes.

Passende garnituren en groenten

Meloen | mangoblokjes | confituur van ajuin | rode ui | augurken | graantjesmosterd acht groentensalade’s | aardappeltjes

koude pasta | Oosterse taboulé | rauwe groenten | 4 koude sauzen

Delicieus hoofdgerecht

De aanwezigen hebben de keuze uit drie hoofdgerechten, deze worden vooraf door de kelners genoteerd en aan tafel opgediend :

Châteaubriand met 2 roomsausjes, seizoengroenten en verse frietjes

Vissuggestie “Catch of the day” met puree

Vleessuggestie van de chef

Rijkelijk dessertenbuffet:

Huisbereide gebakjes

Tartelettes met framboos, banaan, aardbei, mini boules de Berlin, brésilienne, chocoladebrownie, citroentaartje...

Zalig zoete dessertenweelde

Verrines met parfait van framboos, bavarois met speculoos, pannacotta met bosvruchten, Baileysmousse, chocolademousse, vers fruit, 3 soorten roomijs met warme chocolade, frambozencoulis en slagroom, café glacé, live-cooking van mini Irish Coffee, à la minute gebrande crème brûlée, vers geklopte sabayon, ter plaatse gebakken pannenkoekjes, warme wafeltjes, marshmellows en vergeten snoep uit grootmoeders bokalen.

Kaasassortiment

Comté, Brie, Brugse Blomme, Roche Baron. Nootjes, rozijnen, druiven, luikse stroop en vers gebakken broodjes.

Koffie naar hartenlust

Onze geselecteerde kwaliteitshuiswijnen, gewone bieren, frisdranken en waters naar believen en dit tot en met de koffie.

Verjaardagsdiner 'David Vandyck 40'

Datum: 7/09/2018 (19H30)

Adres: Salons Cortina, Lauwestraat 59, 8560 Wevelgem

https://www.ticketwinkel.be/Event/Details/verjaardagsdiner-met-optreden-david-vandyck-40

152 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven