Zoeken
  • hanslambrechts

TOAST MET DAVID OP 2018

Nog slechts één optreden staat er op David Vandyck zijn agenda en dan zit 2017 er muzikaal op.

Met meer dan 130 optredens was het een mooi en zeer succesvol jaar!

Om dat alles te vieren en om zijn publiek te bedanken, nodigt David Vandyck je daarom graag uit om samen met hem te klinken op het nieuwe jaar tijdens zijn nieuwjaarsconcert op zondagnamiddag 7 januari in Kusttheater 't Colisée in Blankenberge.

"Het wordt een unieke namiddag met en voor de fans. Samen zullen we proosten op het nieuwe jaar en breng ik er ook een unplugged concert. Uiteraard zullen de verdere toekomstplannen worden toegelicht en maak ik achteraf ruimschoots de tijd om mijn fans persoonlijk te ontmoeten tijdens een fotomoment”, aldus David.

Heb jij nog geen tickets maar wil je er ook nog graag bij zijn?

Reserveer dan nu nog jouw plaatsen via 050/69.79.90 of via  https://www.ticketwinkel.be/Event/Details/nieuwjaarsconcert-david-vandyck.

39 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven