Zoeken
  • hanslambrechts

KERSTMIS MET JOU

Het is bijna december, bijna kerst... Eén van de mooiste periodes van het jaar als je het mij vraagt. En daar wil ik jou graag bij!

Ik kijk er dan ook enorm naar uit om op vrijdagavond 22 december om 20h30 opnieuw een kerstconcert met de volledige live band te geven. Dit keer houden we halt in de Sint-Martinuskerk te Moorslede.

Het is overigens het enige eigen kerstconcert dat ik in 2017 geef, dus ik beloof er een heel bijzondere avond van te maken. Ben jij erbij? Laat me dan zeker ook even weten welke liedjes jij graag zou horen op 22/12! -David x

Tickets en info tijdens de kantooruren (8h30-12h en 13h-17h) op 056/51.16.02 of 0468/11.67.62 of via fanclub@davidvandyck.be

44 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.