Zoeken

NIEUW ALBUM '2CD - GOLD EDITION'

Vorig jaar in september lanceerde David Vandyck de registratie van zijn jubileumconcert in Theater Elckerlyc in Antwerpen op een driedelig album/DVD 'David Vandyck Live in Concert'.

In iets meer dan een jaar is deze 2CD/DVD intussen volledig UITVERKOCHT. Om dat te vieren bracht David gisteren het album opnieuw uit in een exclusieve 'Gold Edition' mét gouden afwerking èn drie bijkomende tracks met nooit eerder op album uitgebrachte songs, waaronder het duet met Corry Konings en David's duet 'Jingle Bell Rock' met Koen Crucke.

Het eerste exemplaar van de deluxe editie 'David Vandyck Live in Concert - Gold Edition' werd gisteren tijdens het concert van David Vandyck in Kusttheater 't Colisée als verrassing door David's zoon Niels voorgesteld aan een duidelijk geëmotioneerde maar fiere papa.

Daarnaast bevat deze 'Gold Edition' een boekje met allemaal nieuw fotomateriaal, een persoonlijke boodschap van David Vandyck en je vindt er eveneens de studio (single) versie van 'Voel De Beat' op terug.

Het album is vanaf vandaag te koop in de winkel, iTunes of via https://www.davidvandyck.be/copy-of-live-in-concert. Een ideaal geschenk voor de kerst- en eindejaarsdagen. Wil je meer weten, klik dan hier voor alle informatie. Het album is vanaf vandaag te koop.

152 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven