Zoeken
  • hanslambrechts

DAVID VANDYCK ONDERSTEUNT MEE ACTIE OXFAM EN THINK-PINK

Op initiatief van Textiel Ria te Kessel (Antwerpen) roept David Vandyck zijn vrouwelijke fans mee op om oude maar nog draagbare bh's binnen te brengen in de winkel in Kessel. Deze worden door Oxfam geschonken aan Vlaamse vrouwen in moeilijke situaties. Per geschonken bh wordt er ook nog eens gedoneerd voor Think-Pink. David gaf afgelopen maandag mee het startschot van de actie die vrijdag 3/11 officieel van start gaat. Wil jij ook je oude bh's binnenbrengen? Neem dan contact op met Textiel Ria (Stationsteenweg 135, Kessel - 03/480.58.14 - info@ria.be) en ontvang een cadeaubon ter waarde van 10 euro.

(Foto: Gino Van Looy - Gazet Van Antwerpen)

28 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.