Zoeken

LAATSTE TICKETS FANDAG


Op zondagnamiddag 19 november 2017 vindt de jaarlijkse David Vandyck Fandag plaats. Een dag waar David zelf ook altijd erg naar uitkijkt. Het is niet alleen een dag voor de fans, maar zeker ook een feest voor David zelf!

Dit jaar belooft dan ook een bijzondere editie te worden want naast de bijzondere VIP-formules en de mogelijkheid om samen op de foto te gaan, zal David Vandyck een volledig live concert brengen met de complete band!

Wil jij er ook nog graag bij zijn? Bestel dan snel je plaatsen want er zijn niet veel tickets meer beschikbaar. Het wordt een echte verwendag voor iedereen die van de partij zal zijn in Kusttheater 't Colisée in Blankenberge.

Tickets bestellen kan via 0468/24.56.50 (elke dag tussen 10h en 16h).

Meer info vind je op www.davidvandyck.be/david-vandyck-fandag-2017.

57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven