Zoeken
  • hanslambrechts

LAATSTE TICKETS FANDAG


Op zondagnamiddag 19 november 2017 vindt de jaarlijkse David Vandyck Fandag plaats. Een dag waar David zelf ook altijd erg naar uitkijkt. Het is niet alleen een dag voor de fans, maar zeker ook een feest voor David zelf!

Dit jaar belooft dan ook een bijzondere editie te worden want naast de bijzondere VIP-formules en de mogelijkheid om samen op de foto te gaan, zal David Vandyck een volledig live concert brengen met de complete band!

Wil jij er ook nog graag bij zijn? Bestel dan snel je plaatsen want er zijn niet veel tickets meer beschikbaar. Het wordt een echte verwendag voor iedereen die van de partij zal zijn in Kusttheater 't Colisée in Blankenberge.

Tickets bestellen kan via 0468/24.56.50 (elke dag tussen 10h en 16h).

Meer info vind je op www.davidvandyck.be/david-vandyck-fandag-2017.

57 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.