Zoeken
  • hanslambrechts

BEDANKT, WILL!


Afgelopen zaterdagavond was voor mij het hoogtepunt van onze tournee 'David Vandyck Zingt Will Tura'... Dat ik dat met jullie allen mocht delen was gewoonweg fan-tas-tisch! Ik hoop oprecht dat jullie minstens even hard genoten hebben van het concert. Bedankt daarom allemaal om erbij te zijn vanavond in Beveren, bedankt aan de ongelofelijke band, the Jody Singers, bedankt aan de crew, de organisatie en alle techniekers, aan iedereen die meewerkte aan de productie en vooral, bedankt Will Tura. Door jou leerde ik het vak kennen. Jij blijft voor altijd mijn voorbeeld en mentor! Merci xx

29 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.