Zoeken
  • hanslambrechts

"BEDANKT FIJN PUBLIEK"

Ik ben een zanger omdat dat mijn grote passie is! ✨🎶 Maar grote dromen realiseer je niet alleen. En daarom ben ik jullie elke dag zo dankbaar, lieve fans, lieve mensen, fijn publiek! De Krant van West-Vlaanderen (PADI-SHOW) merkt het terecht op... Jullie zijn altijd massaal aanwezig, jullie ontvangen me telkens met open armen, met een oorverdovend (en soms zelfs minutenlang) applaus, jullie brengen sfeer en veel ambiance, jullie zijn altijd #dichtbij! Bedankt Patrick Depypere voor het mooie artikel. Bedankt nogmaals aan jullie allemaal om samen met mij die grote droom beetje bij beetje waar te maken! Uit de grond van mijn hart en van heel het team: MERCI! xx

35 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.