Zoeken
  • hanslambrechts

MEEST GEBOEKTE ARTIEST VAN HET MOMENT

Deze week bekroont magazine Dag Allemaal David Vandyck tot 5de topper van de maand. Maar op basis van dit artikel kunnen we besluiten dat David, met niet minder dan 26 optredens op het agenda in augustus, momenteel de meest gevraagde artiest in Vlaanderen is! Voor David en het hele team alvast de perfecte gelegenheid om jullie allemaal uit de grond van ons hart te bedanken om telkens opnieuw zo talrijk aanwezig te zijn op alle optredens en concerten! The best is yet to come...

127 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.