Zoeken
  • hanslambrechts

ALLERLAATSTE 'DAVID VANDYCK ZINGT WILL TURA'

Zaterdag 23 september 2017 kan je in cultureel centrum Ter Vesten in Beveren om 20h de allerlaatste 'David Vandyck Zingt Will Tura' bijwonen. Na de uitverkochte theatertour in 2015 brengt David dit unieke concert nog een allerlaatste keer terug tot leven met een speciale ode aan zijn grote voorbeeld, Will Tura. Voor de gelegenheid wordt de playlist vernieuwd en steekt het unieke concert met live band in een fris kleedje.

Wil jij er ook bij zijn? Bestel dan nu je tickets op 03/775 50 of via debaanvrienden@telenet.be.

83 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.