Zoeken
  • hanslambrechts

DAVID IN KURSAAL OOSTENDE


Bedankt Kursaal Oostende om David Vandyck ook dit jaar weer te ontvangen tijdens 'Sterren Aan Zee' op 9 december 2017. Het wordt intussen bijna een traditie. Wil jij er ook graag bij zijn en genieten van optredens van onder meer Gunther Neefs, Luc Steeno, Wendy Van Wanten, Johan Verminnen en vele anderen? Bestel dan nu je tickets via www.sterrenaanzee.com of 070/660 601.

39 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.