Zoeken
  • hanslambrechts

KOKEN VOOR HET GOEDE DOEL

De gewezen wereldkampioen barbecue Peter De Clercq kookte donderdagavond 29/06/2017 in zijn restaurant Elckerlijc in Kleit exclusief voor het goede doel. Hij werd er bijgestaan door enkele bekende gastchefs, waaronder David Vandyck, actrice Mieke Bouve en ex-voetballer Lorenzo Staelens. De opbrengst gaat naar het Kinderkankerfonds van het UZ Leuven. David maakte na zijn optreden in Herne graag tijd vrij om ook zijn steentje bij te dragen aan STISA, een project waarmee fondsen worden ingezameld om speelgoed aan te kopen voor ernstig zieke kinderen in ziekenhuizen.

Meer info: http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20170626_02942540

35 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.