Zoeken
  • hanslambrechts

ONTVANG JOUW GESIGNEERDE DISNEY FOTO MET DAVID THUIS


Na de succesvolle fanreis naar Rhodos telt David intussen al af naar eind november. Op 25 & 26 november trekt hij namelijk opnieuw samen met de fans naar Disneyland Parijs voor een magisch en onvergetelijk weekend. Wat er allemaal op het programma staat ontdekken jullie in de loop van de volgende weken en maanden beetje bij beetje via de Fanzone, Facebook en de website.

Wist je al dat er tijdens de Disneyreis verschillende fotomomenten zullen zijn samen met David. Naast de groepsfoto kan zo ook iedereen individueel met David op de foto gaan. Deze foto ontvang je na afloop (volledig in Disney-stijl) én gesigneerd thuisgestuurd per post! Alle overige foto's van fans met en zonder David Vandyck zullen eveneens gratis beschikbaar zijn via een link op de site.

Heb je nog geen tickets? Geniet nog tot en met 31/05 van de vroegboekkorting en reserveer nu via onze reispartner Mare Tours Brugge door een eenvoudige mail te sturen naar info.bru@maretours.be of op het nummer 050/39.20.00. Reservaties zijn alleen geldig mits ontvangst van betaling van het voorschot op rekening van Mare Tours Brugge binnen de 14 dagen.

Geniet van de vroegboekkorting tijdens de voorverkoop tot en met 31 mei 2017. Vanaf 1 juni start de algemene verkoop. Tickets kosten: - voor een kind tot 3 jaar: 245 euro - voor een kind van 3 tot 12 jaar: 285 euro - op basis van een driepersoonskamer: 375 euro - op basis van een tweepersoonskamer: 385 euro - op basis van een eenpersoonskamer: 435 euro

RESERVEER NU JE KAARTEN: 050/39.20.00 of via info.bru@maretours.be.

*Mare Tours Brugge staat garant voor een 4-sterrenhotel in geval van overmacht. Prijzen zijn exclusief reservatiekosten van 10€ per persoon en individuele annulatieverzekering. Annuleringskosten vanaf inschrijving tot 15/09/2017 : 0 € per persoon en vanaf 15/09/17 aan 100%.

45 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.