Zoeken

WIN EEN DINER MET DAVID IN BISTROT CHEZ REMY


Zoals aangekondigd wordt de fanreis naar Disneyland Parijs op 25 & 26 november een magisch en onvergetelijk weekend. Wat er allemaal op het programma staat ontdekken jullie in de loop van de volgende weken en maanden beetje bij beetje via de Fanzone, Facebook en de website.

Hierbij een eerste primeur...

Vanaf vandaag kan je alvast je kennis over David Vandyck beginnen bijschaven, want tijdens de busrit naar Parijs zullen we een leuke quiz organiseren waar uiteindelijk 3 fans met de beste resultaten uit geselecteerd worden. Zij winnen een exclusief en privé diner met David in Bistrot Saint Rémy in het park zelf.

Chef Rémy ontvangt je graag voor een gezellig en lekker menu en jij schuift samen met David gewoon gratis aan!

Heb je nog geen tickets? Geniet nog tot en met 31/05 van de vroegboekkorting en reserveer nu via onze reispartner Mare Tours Brugge door een eenvoudige mail te sturen naar info.bru@maretours.be of op het nummer 050/39.20.00. Reservaties zijn alleen geldig mits ontvangst van betaling van het voorschot op rekening van Mare Tours Brugge binnen de 14 dagen.

Geniet van de vroegboekkorting tijdens de voorverkoop tot en met 31 mei 2017. Vanaf 1 juni start de algemene verkoop.

RESERVEER NU JE KAARTEN: 050/39.20.00 of via info.bru@maretours.be.

*Mare Tours Brugge staat garant voor een 4-sterrenhotel in geval van overmacht. Prijzen zijn exclusief reservatiekosten van 10€ per persoon en individuele annulatieverzekering. Annuleringskosten vanaf inschrijving tot 15/09/2017 : 23

0 € per persoon en vanaf 15/09/17 aan 100%.

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven