Zoeken
  • hanslambrechts

VEEL LEESPLEZIER

Vandaag stelde misdaadauteur Christian De Coninck zijn nieuwste boek 'Nevenschade' (uitgeverij Houtekiet) voor. David Vandyck heeft een passage als personage in het boek en dat werd vandaag feestelijk gevierd met een mini-optreden tijdens de persvoorstelling in Standaard Boekhandel Brussel.

Wij wensen Christian alvast veel succes toe met zijn 12de boek en willen jullie van harte bedanken om zo talrijk aanwezig te zijn. Veel leesplezier!

23 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.