Zoeken
  • hanslambrechts

ONTMOET DAVID VANDYCK

Wil jij David Vandyck graag eens persoonlijk ontmoeten? Tijdens de Fandag in november krijgt iedereen de kans om David te ontmoeten én samen op de foto te gaan! Alle VIP tickets bieden onder andere een officieel fotomoment door onze professionele fotograaf. In het 'EXCLUSIVE'-pakket kan je zelfs uitzonderlijk de soundcheck voor het optreden bijwonen. Maar ook met een basisticket kan je David Vandyck ontmoeten tijdens een selfie-moment na afloop van het optreden aan de fanstand. Meer informatie en tickets via www.davidvandyck.be/david-vandyck-fandag-2017 of +32 (0)468/24.56.50.

87 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.