Zoeken
  • hanslambrechts

PUBLIEKE VOORVERKOOP FANDAG

Vorige week vrijdag konden alle leden van de Fanzone als eerste hun VIP-tickets bestellen voor de David Vandyck Fandag op 19 november 2017 in Blankenberge en vanaf dinsdagochtend 18/04 om 10h start de publieke voorverkoop voor iedereen. Wil jij graag eens een soundcheck meemaken? Of ben je benieuwd hoe het er voor een optreden aan toe gaat? Een unieke blik achter de schermen Het 'Exclusive' VIP-ticket biedt je samen met slechts 40 andere fans een exclusieve kans om als enige de soundcheck van David met de band bij te wonen. Wees er snel bij want de plaatsen zijn grotendeels al de deur uit sinds vrijdag... Alle tickets en VIP-pakketten kan je vanaf dinsdagochtend 18/04 om 10h reserveren via 0468/24.56.50 (elke dag tussen 10h en 16h).

Meer informatie vind je hier.

28 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.