Zoeken

PUBLIEKE VOORVERKOOP FANDAG

Vorige week vrijdag konden alle leden van de Fanzone als eerste hun VIP-tickets bestellen voor de David Vandyck Fandag op 19 november 2017 in Blankenberge en vanaf dinsdagochtend 18/04 om 10h start de publieke voorverkoop voor iedereen. Wil jij graag eens een soundcheck meemaken? Of ben je benieuwd hoe het er voor een optreden aan toe gaat? Een unieke blik achter de schermen Het 'Exclusive' VIP-ticket biedt je samen met slechts 40 andere fans een exclusieve kans om als enige de soundcheck van David met de band bij te wonen. Wees er snel bij want de plaatsen zijn grotendeels al de deur uit sinds vrijdag... Alle tickets en VIP-pakketten kan je vanaf dinsdagochtend 18/04 om 10h reserveren via 0468/24.56.50 (elke dag tussen 10h en 16h).

Meer informatie vind je hier.

28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven