Zoeken
  • hanslambrechts

VOLG DAVID VANDYCK OP #INSTAGRAM

Jullie zijn intussen met bijna 11.000! Bijna 11.000 mensen die David Vandyck volgen via de officiële Facebook pagina! En daar zijn we jullie super dankbaar voor! Maar wist je dat je David ook kan volgen via zijn privé Instagram account?! Zoek naar @davidvandyck op Instagram én deel zeker ook zelf je leuke momenten via de hashtag #davidvandyck! Bedankt voor jullie trouwe steun en tot binnenkort op Instagram! #davidvandyck #instagram #instafollow #spreadtheword

63 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.