Zoeken
  • hanslambrechts

DAVID VANDYCK OP BOEKVOORSTELLING 'NEVENSCHADE'

Op zaterdagmiddag 22 april 2017 stelt misdaadauteur en woordvoerder van de Brusselse politie Christian De Coninck zijn nieuwste boek 'Nevenschade' (uitgeverij Houtekiet) voor in Standaard Boekhandel op het Muntplein in Brussel. Aangezien David Vandyck in het boek een uitgebreide passage heeft, zal David tijdens de boekvoorstelling een kort optreden geven, inclusief signeersessie .

Wil jij erbij zijn en als eerste het boek bemachtigen om te lezen welke rol David Vandyck speelt in deze nieuwe misdaadroman, kom dan 22/04 om 15h naar Standaard Boekhandel, Muntplein 4, 1000 Brussel. Meer informatie op: http://www.houtekiet.be/boeken/p/detail/nevenschade.

55 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.