Zoeken
  • hanslambrechts

FANZONE: WELKOM OP DE DIGITALE FANCLUB!


Vanaf 1/01/2017 werd de betalende David Vandyck fanclub stopgezet en vervangen door de nieuwe en gratis David Vandyck Fanzone. Omdat we mee willen evolueren met de digitalisering en dus meer gebruik zullen maken van de website en sociale media, zal alle communicatie vanaf heden gratis en online gebeuren. Via mail, via de nieuwsbrief, via de website of via Facebook.

Naast nieuws dat voor iedereen zichtbaar is op de site of via Facebook zullen we op de online Fanzone geregeld extra's weggeven, alleen voor leden van de Fanzone. Exclusief nieuws, primeurs, avant-premières van releases, wedstrijden of zoals eind deze week... Een reeks foto's van de nieuwjaarsreceptie van zondag 15 januari. ​

Heb jij je nog niet geregistreerd voor de David Vandyck Fanzone? Schrijf je dan nu gratis in op www.davidvandyck.be.

Het postbusadres in De Haan is bijgevolg ook niet langer actief. Voor wie geen toegang heeft tot het internet kan er om de vier maanden (3 keer per jaar) betalend (15 euro) een optredenlijst per post worden opgestuurd. Voor meer informatie, gelieve te mailen naar fanclub@davidvandyck.be.

BELANGRIJK: Je kan uitsluitend inloggen op de Fanzone via een wachtwoord dat dit weekend uitgestuurd wordt naar alle ingeschreven Fanzone leden. Vergeet je dus zeker niet te registreren!

808 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.