Zoeken
  • hanslambrechts

6 KEER 'VOL SPORTPALEIS' OP KERSTDAG

Op kerstdag keken maar liefst 105.000 mensen naar 'David Vandyck, Live in Concert' op MENT TV. Daarmee was het concert dat eerder dit jaar ook op 2CD/DVD werd uitgebracht, het meest bekeken programma tijdens kerstdag op de zender. Het concert van David Vandyck haalde meer kijkers dan het concert van Hélène Fisher en Christoff, goed voor meer dan 6 volle sportpaleizen samen!

34 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.