Zoeken
  • hanslambrechts

KERSTRECORD VOOR DAVID VANDYCK & KOEN CRUCKE!


Geen mooier cadeau op kerstdag voor David dan de bekendmaking van de eerste Ultratop kerstmis Top 50. Tussen de internationale en nationale kerstklassiekers (met helemaal bovenaan de alom gekende klassieker ‘All I Want For Christmas is You’ van Mariah Carey) duiken David Vandyck en Koen Crucke vanuit het niets op als hoogste nieuwkomer op nummer 6 met hun gelegenheidsduet ‘Jingle Bell Rock’. Daarmee zijn ze dan ook de enige Belgische productie in de eerste 10 van de kerstmis Top 50. Kerst is nog nooit zo mooi geweest voor beide heren!

Deze week stijgt ‘Jingle Bell Rock’ ook, na 6 weken, van 31 naar 12 in de Ultratop Vlaamse Top 50 van Radio2 en prijkt dit prachtig duet op nummer 1 in De Vlaamse Top 10 van MENT TV. Daarmee is deze kerstplaat ook de meest gedraaide videoclip van dit moment op deze zender.

De single is nog steeds te koop via iTunes (https://itunes.apple.com/be/album/jingle-bell-rock-single/id1171473015) of fysiek in de webshop van de David Vandyck website (http://www.davidvandyck.be/shop/cd-single-jingle-bell-rock-duet-met-koen-crucke)

Voor wie David Vandyck, zijn band en special guest Christof Chapsis nog aan het werk wil zien tijdens de kerstconcerten ‘Winteravonden’, zijn dit alvast nog de resterende data: 26/12 Basliek Dadizele en 20/12 OC Polderbos D Pinte.

30 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.