Zoeken

KERSTRECORD VOOR DAVID VANDYCK & KOEN CRUCKE!


Geen mooier cadeau op kerstdag voor David dan de bekendmaking van de eerste Ultratop kerstmis Top 50. Tussen de internationale en nationale kerstklassiekers (met helemaal bovenaan de alom gekende klassieker ‘All I Want For Christmas is You’ van Mariah Carey) duiken David Vandyck en Koen Crucke vanuit het niets op als hoogste nieuwkomer op nummer 6 met hun gelegenheidsduet ‘Jingle Bell Rock’. Daarmee zijn ze dan ook de enige Belgische productie in de eerste 10 van de kerstmis Top 50. Kerst is nog nooit zo mooi geweest voor beide heren!

Deze week stijgt ‘Jingle Bell Rock’ ook, na 6 weken, van 31 naar 12 in de Ultratop Vlaamse Top 50 van Radio2 en prijkt dit prachtig duet op nummer 1 in De Vlaamse Top 10 van MENT TV. Daarmee is deze kerstplaat ook de meest gedraaide videoclip van dit moment op deze zender.

De single is nog steeds te koop via iTunes (https://itunes.apple.com/be/album/jingle-bell-rock-single/id1171473015) of fysiek in de webshop van de David Vandyck website (http://www.davidvandyck.be/shop/cd-single-jingle-bell-rock-duet-met-koen-crucke)

Voor wie David Vandyck, zijn band en special guest Christof Chapsis nog aan het werk wil zien tijdens de kerstconcerten ‘Winteravonden’, zijn dit alvast nog de resterende data: 26/12 Basliek Dadizele en 20/12 OC Polderbos D Pinte.

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven