Zoeken

BEDANKT VOOR DE REVIEW, SHOWBIZZSITE.BE!


Het is weer die tijd van het jaar! Jingle bells, korte dagen, kerstbomen, rijkelijk gevulde tafels, kerstconcerten, … En zo ook voor David Vandyck. De zanger, bekend van hits als ‘Met Heel Mijn Hart’ en ‘Een Super Lange Nacht’, gaf gisterenavond de aftrap van zijn derde kersttournee ‘Winteravonden’ in de Sint-Niklaaskerk van Liedekerke.

Een hele uitdaging voor David die, naast een opgefriste look, voor het eerst een bijna volledig nieuw programma bracht met enkele gewaagde vertolkingen van onder andere Toon Hermans, Paul De Leeuw en een Nederlandse versie van Joni Mitchell’s klassieker, ‘Both Sides Now’. Het concert opende met ‘Hoop doet leven, uit het repertoire van David’s grote voorbeeld en mentor, Will Tura, en ging meteen met de gepaste diepgang verder in een emotioneel eerste deel waarbij David Vandyck duidelijk in zijn hart liet kijken. Met een indrukwekkende versie van ‘Als De Liefde Niet Bestond’ was het publiek zichtbaar ontroerd. En David liet duidelijk verstaan dat dit op en top binnenkijken was in zijn ziel.

In het tweede deel was er meer ruimte voor de ambiance die we van David gewoon zijn. Naast het prachtige duet ‘Zonder Jou’, samen met backing vocal, Kim Buttafuoco, konden onder andere een swingende kerstmedley en ‘Jingle Bell Rock’, het duet dat David Vandyck recent uitbracht samen met Koen Crucke, de aanwezigen helemaal warm maken.

Even voor het concert ging David trouwens voor het eerst nog snel live op Facebook om er zijn fans te bedanken voor het prachtige jubileumjaar ’10 jaar David Vandyck’ en beloofde hij hen tegelijkertijd een nog mooiere muzikale reis voor 2017, met heel wat nieuwe plannen en projecten. Een geslaagde aftrap dus voor David Vandyck die met zijn kersttour op 26 december nog in de Basiliek van Dadizele en op 30 decmber in het Ontmoetingscentrum in de Pinte staat. Tickets via 0476/85.15.15 of via http://dream-entertainment.be/ticketshop .

Bron: http://www.showbizzsite.be/nieuws/david-vandyck-verbaast-tijdens-aftrap-kersttournee-1568229

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven