Zoeken
  • hanslambrechts

LIVE IN CONCERT - 10 NOVEMBER - CC 'T VONDEL HANDEL

Voor de start van de kersttour 'Winteravonden' is David Vandyck nog 1 keer live met zijn voltallige band te zien. Mis deze unieke kans niet en reserveer vandaag nog je tickets. David zal het beste van zichzelf geven en jullie entertainen met zijn repertoire van de afgelopen 10 jaar. Uiteraard zal hij ook grasduinen in het repertoire van zijn grote voorbeeld: Will Tura! Tickets: 25 euro - VIP: 75 euro. Info & reservaties VG EVENTS: 0470 34 90 75. (rekeningnummer Vaillemans: BE50 0636 0204 8218)

9 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 David Vandyck - Alle rechten voorbehouden.


 

De informatie (teksten, beelden, links, audio en video) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. davidvandyck.be levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. davidvandyck.be behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden, links, audio en video) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van davidvandyck.be. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.

Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.